300.000 DINARA: Novac od kazni poslanicima za lečenje dece u inostranstvu

Izvor: Kurir, 01.Dec.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

300.000 DINARA: Novac od kazni poslanicima za lečenje dece u inostranstvu

Odluku je doneo Administrativni odbor Skupštine Srbije

BEOGRAD - Oko 300.000 dinara prikupljenih od kazni koje su izrečene poslanicima biće uplaćeno Fondu za lečenje dece obolele od retkih bolesti u inostranstvu.

Ovu odluku doneo je Administrativni odbor Skupštine Srbije.

Predsednik tog odbora Zoran Babić rekao je da je za ukupno 298.796 dinara stiglo na desetine zahteva i da su svi valjani, ali da je njegov predlog da se novac uplati za Republički >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << fond za lečenje retkih bolesti u inostranstvu.

On je podvukao da je reč o sredstvima prikupljenim od kazni i da to nisu sredstva koja su izdvojili poslanici. O sredstvima koje će izdvojiti posalnici odlučiće se posle sastanka šefova poslaničkih grupa, zaključio je Babić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.