30 dana pritvora čelniku Direkcije

Izvor: B92, 03.Jul.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

30 dana pritvora čelniku Direkcije

Beograd -- Viši sud odredio pritvor do 30 dana predsedniku Komisije Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Milutinu Đajiću i za još četvoricu osumnjičena.

Pritvor je određen i članovima te Komisije Nataši Kostić i Čedi Vidačiću, kao i direktoru "Hidrotehnike-Hidroenergetike" Dragiši Vučkoviću i direktoru "Ferbilda" Raduletu Djokoviću. Oni su uhapšeni pre dva dana.

Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor zbog opasnosti da bi tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istrage mogli da utiču na svedoke, rekla je Tanjugu portparol Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić.

Đjajić, Kostićeva i Vidačić se sumnjiče da su na tenderu odbacili najbolju ponudu "Energoprojekta niskogradnja", a prihvatili ponudu "Hidrotehnike-Hidroenergetike" a.d. i "Ferbild" d.o.o, čime su tim preduzećima pribavili korist više od milijadru dinara, a istovremeno ostetili direkciju za odredjeni iznos.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osumnjičenima za zloupotrebu Direkcije za građevinsko zemljište 30 dana pritvora

Izvor: Press, 03.Jul.2014

Pritvor je određen i članovima te Komisije Nataši Kostić i Čedi Vidačiću, kao i direktoru "Hidrotehnike-Hidroenergetike" Dragiši Vučkoviću i direktoru "Ferbilda" Raduletu Ðokoviću.. . .. Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor zbog opasnosti da bi tokom istrage mogli da utiču...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.