Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jan.2024, 15:04

Медведев: Желим да Ђоковић и Синер играју седам сати и 30 минута у полуфиналу АО

Руски тенисер Данил Медведев изјавио је данас да би желео да Србин Новак Ђоковић и Италијан Јаник Синер играју седам сати и 30 минута у полуфиналу Аустралијан опена, преносе медији у Мелбурну. Фото: Танјуг/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake Медведев се пласирао у полуфинале Аустралијан опена, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пошто је данас победио Пољака Хуберта Хуркача 7:6 (7:4), 2:6, 6:3, 5:7, 6:4. Он ће у полуфиналу играти са победником меча између Шпанца Карлоса Алкараза и Немца Александра Зверева.
У другом полуфиналу Аустралијан опена састаће се Ђоковић и Синер. Медведев је на конференцији за медије у Мелбурну одговорио на питање новинара са којим тенисером би желео да игра у евентуалном финалу Аустралијан опена.
„Јаник сада игра веома добро, па ако сам 100 одсто искрен, ако ме питате са ким бих желео да играм у финалу… Новаком, који никада није изгубио овде, шта год, иде на неку луду статистику, или Јаником, који не губи сет чак ни када губи 5:1 у тај-брејку и такве ствари… Стварно не знам“, рекао је Медведев и наставио:
„Желим да играју седам сати и 30 минута, тај-брејк 30:28 у петом, па да онда видимо да ли ће бити уморни у недељу“. Медведев је навео да очекује да ће Ђоковић и Синер одиграти одличан меч.
„Припремићу свој меч, али ако будем имао времена да гледам Ђоковића и Синера, уживаћу. Имали су сјајан ривалитет на крају сезоне у Дејвис купу, тако да ћу заиста, заиста уживати и да видимо ко ће да победи. Онда да се надам да ћете ме то поново питати пре финала“, истакао је руски тенисер.
Полуфинала Аустралијан опена су на програму у петак.
Кинеска тенисерка Ћинвен Џенг после преокрета до полуфинала Аустралијан опена

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медведев: Желим да Ђоковић и Синер играју седам сати и 30 минута у полуфиналу АО се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.