САД и Британија напали скоро 30 локација у Јемену током ноћи

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jan.2024, 10:51

САД и Британија напали скоро 30 локација у Јемену током ноћи

САД и Британија напали су скоро 30 локација у Јемену током ноћи користеци више од 150 комада муниције, изјавио је данас саветник у Министарству одбране САД Даглас Симс, што је више него што је раније објављено. Фото: Танјуг/AP/David Cliff Симс је рекао новинарима да не очекује велики број >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << жртава као резултат синоћњих напада, пошто су мете укључивале и оне у руралним подручјима, пренео је Ројтерс.
Он је истакао да Вашингтон очекује да це Хути покушати да узврате, додајуци да је група раније тог дана испалила противбродску балистичку ракету која није погодила ниједан брод. Сједињене Америчке Државе и Велика Британија извеле су ударе на циљеве повезане са Хутима у Јемену, потврдили су званичници.
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је да су САД и Велика Британија, уз подршку Аустралије, Бахреина, Канаде и Холандије, извеле нападе на локације у Јемену које користе јеменски побуњеници Хути, саопштила је Бела кућа.
Ukrajinsko vazduhoplovstvo: Rusija lansirala nekoliko raketa Kinžal

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД и Британија напали скоро 30 локација у Јемену током ноћи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.