Новембарски рачуни за струју стижу на кућне адресе, рок продужен до 30. децембра

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Dec.2023, 13:36

Новембарски рачуни за струју стижу на кућне адресе, рок продужен до 30. децембра

Електропривреда Србије (ЕПС) је упркос интензивном хакерском нападу успела да достави Пошти Србије 1,74 милиона новембарских рачуна, који пристижу на кућне адресе, а рок доспећа рачуна продужен је са 28. на 30. децембар, саопштено је из ЕПС-а. Фото: ЕПС У саопштењу се наводи да су >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << предузете заштитне мере у циљу обезбеђења сигурности система и безбедности података и да се системи постепено враћају у функцију.
Управо из тих разлога у овом тренутку ван функције су шалтери ЕПС-а и портал „Увид у рачун“, навели су из ЕПС-а и истакли да њихови стручњаци за информационо комуникационе технологије улажу даноноћне напоре да на безбедан начин омогуће доставу преосталих рачуна што се очекује ускоро.
Danas temperatura do 11 stepeni, uveče naoblačenje s kišom i snegom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новембарски рачуни за струју стижу на кућне адресе, рок продужен до 30. децембра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.