На планинама у Србији и до 30 центиметара снега

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 12:33

На планинама у Србији и до 30 центиметара снега

На планинама у Србији дошло је до повећања снежног покривача, а на Гочу, где снега има до 30 центиметара, нема струје због кварова на далеководима са врњачке и краљевачке стране. Фото: Танјуг/Бранко Лукић Струје нема ни у студеничком крају, где је висина снежног покривача око 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << центиметара, снег се не задржава на коловозима и сви путеви су проходни, али је влажан и кида електрокаблове, преноси РТС.
На обронцима Голије нападало је до 20 центиметара снега.
Снег на Копаонику је почео да пада синоћ, од 23 сата и достигао је 16 центиметара висине.
Због обилног снега који је нападао током ноћи на подручју Златиборског округа, уведена је забрана кретања теретног саобраћаја од Ужица до Нове Вароши. „Ангажовали смо тешку механизацију која је током читаве ноћи чистила магистрални пут ка граничном прелазу Гостун. Поред тринаест камиона додатно је укључен и грејдер који се борио са снежним наносима на Златибору“ рекао је Ален Мушановић из Путева Ужице.
Додао је да је, у сарадњи са саобраћајном полицијом, уведена забрана кретања теретних возила на путевима ИБ 23 реда, од Ужица ка Новој Вароши и преко превоја Кадињача који се наставља даље ка Бајиној Башти.
Teretna vozila na Batrovcima čekaju pet, na Kelebiji dva sata

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На планинама у Србији и до 30 центиметара снега се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.