Додик: За 30 година Републику Српску видим као независну државу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Sep.2022, 07:31

Додик: За 30 година Републику Српску видим као независну државу

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је увек имао јасну политику која је значила јачање Републике Српске, истичући да је РС стабилнија него икада. Фото: Танјуг/Милош Милојевић Навео је да је протеклих деценија обављао важне функције у Српској, да је једно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << време био и опозиција. Да никада нису изостајали притисци странаца, па чак и пријетње по њега и његову породицу.
„Оне су ме само ојачавале да наставим. Увек сам се водио тиме колико моје понашање доноси или односи Републици Српској. Да ли је угрожавамо ако кажемо да нешто нећемо“, рекао је Додик.
Он је рекао да је давно схватио да Републици Српској може помоћи једино недвосмислен став одбране њених вредности.
„За 30 година, Републику Српску видим као независну државу која ће бити развијенија. У одређеном државном облику уједињена са Србијом, без лоших намера према окружењу“, истакао је Додик.
Нагласио је да је данас Република Српска стабилнија него икада, да је субјект, али да њена независност зависи од низа процена.
„Српска има своју политику, која је окренута јачању мира, стабилности, економије и подршке становништву“, навео је Додик.
Dodik: Republika Srpska jedina ima višak struje u regionu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: За 30 година Републику Српску видим као независну државу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.