Упозорење РХМЗ: На планинама и више од 30 цм снега, наранџасти метео-аларм

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 10:10

Упозорење РХМЗ: На планинама и више од 30 цм снега, наранџасти метео-аларм

Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) упозорио је да ће данас на планинама падати снег, а да ће са падом температуре киша прећи у влажан снег и у нижим пределима. Фото: Танјуг/Бранко Лукић Снежне падавине биће најинтензивније на југозападу, југу и истоку Србије, где се у нижим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и брдским пределима очекује релативно брзо формирање снежног покривача висине од 5 до 20 цм, на планинама локално и више од 30 цм.
Наранџасти метео-аларм, који означава опасно време, на снази је у југозападној, источној и југоисточној Србији, као и на Косову и Метохији.
U Srbiji danas vetrovito i hladno,u nižim predelima popodne sneg

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Упозорење РХМЗ: На планинама и више од 30 цм снега, наранџасти метео-аларм се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.