Андрија Мандић најзаслужнији за рушење 30-годишњег режима у Црној Гори

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Okt.2023, 17:48

Андрија Мандић најзаслужнији за рушење 30-годишњег режима у Црној Гори

Ресори који се тичу образовања, изградње и економског опоравка, по коалиционом споразиму о формирању нове владе, припашће коалицији За будућност Црне Горе (ЗБЦГ), саопштила је данас посланица Нове српске демократије (НСД) Симонида Кордић. Фото: Wikimedia Commons/Filip Kršić “То су јако референтни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ресори. Драго ми је што ћемо имати први искорак у практиковању демократске воље грађана. Власт треба да се формира на што широј платформи, која обухвата реформске политичке снаге. Ту су партије које су представљале августовску већину”, рекла је Кордић гостујући на подгоричкој А плус телевизији.
Говорећи о предлогу, то јест понуди да лидер Нове српске демократије и један од лидера ЗБЦГ Андрија Мандић буде председник Скупштине, Кордић је истакла да јој је јако драго што је баш њему понуђена та функција, како би се отклониле све дилеме да ли је ЗБЦГ поуздан партнер.
“Ми смо сви одговорни политичари и заинтересовани смо за развој ове земље. Те флоскуле су као неке машице са којима се поједини користе да би одагнали своје политичке конкурете. Тачно је да су ти гласови долазили са Запада, али били су врло некохерентни. Ту су знали да преовладају разни интереси, па су те поруке некад биле више, а некад мање интезивне”, сматра Кордић.
Кордић тврди да је Мандић најодговорнији политичар.
“Самим тим он је и најзаслужнији за смену претходног 30-годишњег режима”, навела је Кордић.
Gutereš: Užasnut sam eksplozijom u bolnici u Gazi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Андрија Мандић најзаслужнији за рушење 30-годишњег режима у Црној Гори се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.