Без задржавања на рампама, путничка возила на границама чекају до 30 минута

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2023, 18:26

Без задржавања на рампама, путничка возила на границама чекају до 30 минута

Према информација ЈП “Путеви Србије“, на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила, саопштено је вечерас из АМСС. Фото: Танјуг/Александар Ћирић Према информацијама Управе граничне полиције, на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << моторна возила је 60 минута, на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута, док је на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 300 минута.
На граничном прелазу Батровци, на излазу/улазу, задржавање за путничка моторна возила је 20 минута, на граничном прелазу Шид, на излазу/улазу, задржавање за путничка моторна возила је 20 минута, а на граничном прелазу Прешево, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 30 минута, док је на улазу 20 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила, наводе из АМСС.
Srbija ima najstarijeg aligatora u pisanoj istoriji – Muja ima 86 godina, ali se slabo kreće iz drugog razloga

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Без задржавања на рампама, путничка возила на границама чекају до 30 минута се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.