На границама путничка возила чекају до 30 минута, теретњаци до седам сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Sep.2023, 18:46

На границама путничка возила чекају до 30 минута, теретњаци до седам сата

Према последњим информацијама ЈП „Путеви Србије“, на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила, саопштено је вечерас из АМСС. Фото: Танјуг Према информацијама Управе граничне Полиције РС, задржавања на путничким терминалима на ГП Градина и Госту >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на улазу се чека по 30 минута.
Теретна моторна возила на излазу из Србије најдуже чекају на ГП Батровци, и то 420 минута, на Хоргошу и у Сремској Рачи по 120 минута, на Келебији 60 минута, на ГП Шид 180 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања за све категорије возила.
Коловози и данас могу бити местично влажни, а зауставни пут дужи, док појачан интезитет саобраћаја унутар градова може утицати на чешће застоје и спорију вожњу, додају из АМСС.
Mali: Rebalans budžeta pozitivan i razvojni, višak u budžetu 60,6 mlrd dinara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На границама путничка возила чекају до 30 минута, теретњаци до седам сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.