На Батровцима на излазу чекање три сата, на већини прелаза око 30 минута

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Avg.2023, 20:20

На Батровцима на излазу чекање три сата, на већини прелаза око 30 минута

Ауто-мото савез Србије (АМСС) саопштио је данас да возаче очекује још једна велика смена туриста и упозорио да су викендом и задржавања на граничним прелазима дужа. Фото: Танјуг/Министарство финансија Управа царина Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на наплатним станицама нема задржавања возила.
Према информацијама Управе граничне Полиције од 17.15 часова, путничка возила на излаз из земље чекају до три сата, а на улаз око пола сата.
Највише се чека на граничном прелазу Батровци, где је задржавање на излазу 180 минута.
По два сата на излаз се чека на прелазима Хоргош и Хоргош 2.
На Келебији, Бачким Виноградима и Бачком Брегу возила на иизлазу из земље чекају по сат времена, а на граничним прелазима Градина, Прешево, Шид и Сремаска Рача по 30 минута.
Путничка возила на улазу у Србију на граничном прелазу Прешево чекају сат и по, а аутобуси сат времена.
Задржавања на улазу у земљу на Градини и Гостуну су по 30 минута, на Шпиљанима 20, а на граничном прелазу Шид 15 минута.
Теретна возила чекају само на Батровицма и то на излазу из земље – сат времена.
’’Igra za starije’’ koja je sve popularnija među mladim Novosađanima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Батровцима на излазу чекање три сата, на већини прелаза око 30 минута се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.