Румунија: Инфлуенсер Ендру Тејт у кућном притвору још 30 дана од краја јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 14:46

Румунија: Инфлуенсер Ендру Тејт у кућном притвору још 30 дана од краја јуна

Инфлуенсер Ендру Тејт остаће у кућном притвору у Румунији још 30 дана од краја јуна до суђења по оптужби за трговину људима, одлучио је данас суд у Букурешту. Фото: Танјуг/AP Photo/Vadim Ghirda Тејт је оптужен у уторак заједно са братом Тристаном и две Румунке за трговину људима, силовање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и формирање криминалне групе за сексуално искоришћавање жена, пренео је Ројтерс.
Они су у кућном притвору док се води истрага о злостављању седам жена за које тужиоци кажу да су биле присиљене на проституцију и порнографију након што су одговориле на лажне позиве на везу или брак које су браћа Тејт постављали на друштвеним мрежама. Осумњичени су негирали те оптужбе.
Четворо осумњичених задржани су у полицијском притвору од 29. децембра до 31. марта, од када су у кућном притвору. Браћа Тејт су држављани САД и Велике Британије.
„Ми нисмо први имућни богаташи који су били неправедно нападнути“, рекао је Тејт новинарима у среду после саслушања.
Суђење неће почети одмах, јер се, према румунским законима, предмет шаље пред прелиминарно веће суда у Букурешту, где судија има рок од 60 дана да изврши увид у списе предмета да би се обезбедила законитост. За трговину одраслим особама и силовање запрећена је казна затвора до
10 година.
Тужиоци су такође рекли да истражују четворо осумњичених у одвојеном предмету који је у току због навода о прању новца, утицаја на сведоке и трговину децом и одраслима.
Anketa:Nemačka opoziciona desničarska AfD pretekla vladajuću SPD

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Румунија: Инфлуенсер Ендру Тејт у кућном притвору још 30 дана од краја јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.