Претежно сунчано и топлије, највише до 30 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 07:30

Претежно сунчано и топлије, највише до 30 степени

У Србији ће данас бити претежно сунчано и топлије, с најнижом температуром од 10 до 17, а највишом од 27 до 30 степени. Фото: Градске инфо
Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, дуваће слаб до умерен северозападни, на истоку земље повремено и јак ветар.
И у Новом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Саду претежно сунчано и топлије. Ветар слаб до умерен северозападни. Најнижа температура око 17, највиша дневна око 30 степени.
Према изгледима времена за наредних седам дана, до понедељка, 26. јуна, биће осетно топлије и то посебно од среде до петка, када се у већини места очекује од 32 до 35 степени.
Од суботе дневна температура у паду.
У уторак, среду и четвртак претежно сунчано, а уз локални развој облачности краткотрајни пљускови очекују се углавном у брдско- планинским пределима.
Од петка у свим пределима променљиво облачно и нестабилно са локалним пљусковима и грмљавином али и условима за обилније падавине.

Вучић: Поручујем грађанима Србије да верују свом руководству

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Претежно сунчано и топлије, највише до 30 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.