Вучић: Политички фалсификат какав се није догодио у Србији последњих 30 година

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Maj.2023, 14:31

Вучић: Политички фалсификат какав се није догодио у Србији последњих 30 година

Председник Србије Александа Вучић изјавио је данас, коментаришући фотошопирану слику с увећаним бројем присутних на протесту, што је објављено на друштвеним мрежама, да се такав политички фалсификат није догодио у Србији за последњих 25 или 30 година а да је одговор премијерке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ане Брнабић на ту фотошопирану слику било исто карикирање, с намером да покаже да тиме нико не сме да се бави. Фото: Танјуг/Јадранка Илић „Ана је урадила исто што и они, карикирала је, са правом да покаже да тиме нико не сме да се бави, да не сме да се вара, лаже и краде, као што су то учинили“, рекао је Вучић у одговору на питање новинара у вези с фотошопираном сликом са протеста у петак у Београду.
„Ми имамо прецизне софтвере колико је прошло Газелом или поред Владе, нема ту тајни више никаквих. Ми смо установили да је реч о крађи, јер фалсификат је то. Он се у Србији није десио 25, 30 година, да неко брутално краде и представља да има више људи него што јесте. Људи су мирно шетали, осим пар магараца који су ударали у аутомобиле, али мирни су билИ“, рекао је Вучић.
Како је рекао, на основу слике коју сам видео „рекао сам да је немогуће да сам ја добио овакве полицијске извештаје, да је толико и толико било људи, пошто имамо врло прецизне софтвере колико је тачно људи било испред Владе, колико је прошло мостом Газела“.
Председник је објаснио да ту нема процене, нити тајни, те да се зна тачан број људи у „један“.
„Ми смо установили да је реч о крађи, пошто је фалсификат најгора врста крађе“, рекао је он.
„Такав политички фалсификат се није догодио у Србији 25, или 30 година, да неко тако брутално краде. Чему, то ја не знам. Свакако је био довољан број људи који су прешетали. Све је прошло мирно. Намера са увећавањем је била да се обмане јавност да је ту било много више људи него што је било“, поручио је председник.
Вучић је рекао да „од Милошевићевих митинга и контрамитинга се то није десило у Србији“.
Брнабић је ставила слику са три Вучића, три Синише и три Ане, објаснио је председник.
Он је упитао, зашто је након тога уследила највећа хајка на Брнабић.
„Кога је она увредила, чиме, истином? Рекла је цару да је го“, рекао је он.
Такође, председник је поручио да се не обраћа онима који су доживели трагедију већ лоповима који су фалсификовали.
Vučić prisustvuje prikazu predatog neregistrovanog oružja i municije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Политички фалсификат какав се није догодио у Србији последњих 30 година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.