Репертоари биоскопа за недељу, 30. април

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 08:01

Репертоари биоскопа за недељу, 30. април

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима: Фото: Unsplash/Julien Andrieux Мафија мама (драма) Американка из предграђа која наслеђује мафијашко царство свог деде путује све до руралне Италије. Она је наиме одабрана да постане нови вођа једне од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најстрашнијих криминалних фамилија у земљи. Упушта се у посао који не може да разуме, а не помаже ни чињеница да никад пре није крочила у Европу…

Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ
Кајмак (драма) Два пара силазе у зечју рупу неконвенционалних веза, респектабилних на почетку, срећних на крају.

Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ
Празник рада (драма) Првомајски су празници, тек је ожењен, жели да изненади оца Фуду. Оца нема код куће. Комишија каже: “Ухапсише Фуду, ко зна зашто. У махали немир. Фудо да је злочинац?!“ Армин жели да сазна истину, а комшилук да прославити Празник рада.

Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ
Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.
Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ
„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Репертоари биоскопа за недељу, 30. април се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.