Гласање у оквиру конкурса „Они су хероји“ до 30. априла

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 10:35

Гласање у оквиру конкурса „Они су хероји“ до 30. априла

Да солидарност дефинише, покреће и одржава једно друштво показале су бројне пристигле пријаве у оквиру конкурса „Они су хероји“, који организује Делегација Европске уније у Србији уз подршку Фондације Ана и Владе Дивац. Фото: ЕУ за тебе Номиновано је 172 кандидата различитих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << занимања, места становања и образовних профила, а свима им је заједнички алтруизам, односно добра дела којима су се током 2022. године истакли у својој локалној заједници.
Са жељом да афирмишу добра дела и људе који их чине, поред заслужене промоције, ЕУ за културно наслеђе и туризам наградиће 10 победника конкурса путовањем за двоје „Откриј Источну Србију“. Поред главне, изабрани хероји, добиће и вредне поклон-пакете које су обезбедиле домаће и међународне компаније и организације, а међу којима је и Фудбалски савез Србије.
Гласање за хероје је потпуно анонимно и одвија се преко сајта, а сви заинтересовани могу гласати до 30. априла.
Овај конкурс намењен је оним малим-великим људима из наше околине, који стрпљиво и несебично чине добра дела, често далеко од очију јавности, а свакако далеко од медијске помпе. Свако може бити тај херој – солидарна комшиница, посвећени лекар, учитељица, возач аутобуса, медицински техничар, рођак, пријатељица, спортисткиња, познаник, свако ко се током 2022. године истакао својим добрим делима према широј заједници.
Конкурс реализује Делегација Европске уније у Србији у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац.
Гласајте за свог хероја на сајту.
Da li je četvrtak dan za novotarije? (četvrtak, 27. april)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гласање у оквиру конкурса „Они су хероји“ до 30. априла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.