Кошаркаши Партизана вечерас дочекују Олимпијакос у 30. колу Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Mar.2023, 10:39

Кошаркаши Партизана вечерас дочекују Олимпијакос у 30. колу Евролиге

Кошаркаши Партизана вечерас од 20 часова дочекују екипу Олимпијакоса у оквиру 30. кола Евролиге. Фото: Танјуг/Раде Прелић Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић истакао је пре утакмице да његова екипа мора да се фокусира на одбрану.
„Вероватно најтежи могући противник >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из много разлога. Играју изванредно. За ово време док смо ми паузирали одиграли су две утакмице у грчком првенству веома добро, на начин на који и иначе играју. Екипа у којој се све зна. Сем примарног контра напада, ту је напад „5 на 5″, играју заиста изванредно са великим протоком лопте и нема практично ниједног шута који није изграђен и који није добар шут. Прва ствар коју треба да схватимо је да ћемо играти одбрану 24 секунде и да будемо спремни на то“, изјавио је Обрадовић.
У првом овосезонском дуелу, „црно-бели“ су изгубили у Пиреју са 87:58.
Jokić maestralnom partijom protiv Vašingtona napravio uvertitu pred duele sa Janisom i Embidom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана вечерас дочекују Олимпијакос у 30. колу Евролиге се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.