Izvor: Piplmetar.rs, 10.Dec.2023, 06:37

3 emocionalne reči zbog kojih se muškarci zaljubljuju: Sve je stalo u jednu rečenicu

B. P.


Sasvim je dovoljna da očvrsne vaš odnos

Foto: Shutterstock/fizkes


Ljubav – tako lepo osećanje, a opet može biti i zabrinjavajuće.
Početak kao i svaki početak je lep, lagan, gledamo kroz ljubičaste naočare ali se i preispitujemo da li je to ono što želimo i čemu težimo. Žene se uglavnom bave pitanjem kako da nateraju muškarca da se zaljubi u njih. Onda kreće promena izgleda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << čitaju knjige da bi im se i po tom pitanju dopale, ali istina je da je sve na rečima.
Koje su to tri reči u rečenici koje bude emocije u muškarci i tako se zaljubljuju u ženu?
„Ja ti verujem“. Mnogi su pomislili da je to „Volim te“ ili „Želim te“, ali je zapravo to rečenica napisana u prethodnom pasusu. Možete vi i da volite i da poštujete i sve slično tome, ali je najveća poenta da verujete partneru. Kada druga strana oseti da mu verujete, onda nema potrebe za laganjem, varanjem ili strahom od ishoda neke situacije, piše „Your tango„.
Kada mu kažete da mu verujete, dajete mu krila za sve – za odnos sa vama, za slobodno izražavanje, pokrete, poteze u životu.
Jako je važno imati nekoga ko vam čuva leđa, ko vas poštuje, a najbitnije je da budete sigurni da ste pronašli onu pravu osobu.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.