Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 15:13

Поклони за све посетиоце и квиз поводом „Чувара галаксије: волуме 3“ у Cineplexx Promenada

Дугоочекивани наставак из Марвеловог филмског универзума „Чувари галаксије: Волуме 3“ коначно стиже у биоскоп Cineplexx Promenada у среду, 3. маја. Све посетиоце очекују поклони, а оне најуспешније и посебни поклони из филма. Фото: Cineplexx Promenada На Comic night догађају, пред пројекцију филма >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Чувари галаксије: Волуме 3“ од 20:00 часова, сваки посетилац ће добити самолепљиве стикере са карактерима из филма и имати прилику да се дружи са косплејерима. На овој пројекцији вас у сали очекује и квиз о познавају Марвел универзума који је организован у сарадњи са организацијом Pabkviz.rs, а победнике квиза оригинални поклони брендирани Чуварима галаксије. Најсрећније обрадоваће и Pandora shop поклонима из своје легендардне Марвел X Pandora колекције.
Питер Квил, још увек потресен од губитка Гаморе, мора да окупи тим око себе како би одбранио универзум, док истовремено штити једног од њих. Ово је мисија која би, ако се не заврши успешно, могла да доведе до краја Чувара какве познајемо.
Трејлер филма:

Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Cineplexx Promenada и путем апликације CineplexxРС.
Premijera predstave „Putujuće pozorište Šopalović“ u Novosadskom pozorištuziku

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поклони за све посетиоце и квиз поводом „Чувара галаксије: волуме 3“ у Cineplexx Promenada се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.