3 главна производа за касну ужину без последица по килограме

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2022, 11:15

3 главна производа за касну ужину без последица по килограме

Ако сте неподношљиво гладни касно увече, али истовремено морате да изгледате најбоље ујутру, изаберите праве намирнице за ноћну ужину, које не задржавају воду у телу и смањују ризик од надутости. Фото: Pexels/Tim Douglas Јести ноћу је лоше, то сви знају. Нарочито ако имате склоност ка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << едему: нико не воли да се буди ујутру и једва се препознаје у огледалу. Међутим, заспати са осећајем неподношљиве глади такође није добра идеја. Због тога ћете се дуго превртати са болом у стомаку – а ујутру ћете устати са осећајем умора и круговима без дна испод очију.
Верује се да је свјежи сир идеалан за ноћну ужину. Али најбоље је избегавати људе који имају склоност ка бубрењу млечних производа пре спавања. Дајте приоритет другим грицкалицама. Наравно, они немају такав шок део протеина. Али они убрзавају метаболичке процесе и уклањају вишак воде из тела.
Хељда Хељда је позната по снажном деловању против едема. Због тога се тако често препоручује трудницама да једу. Али покушајте да што мање солите житарице: у супротном ће се њен корисни ефекат смањити.
Сува кајсија Сува кајсија има благо лаксативно дејство и помаже у уклањању вишка течности из организма. Међутим, не заборавите да добро попијете такву ужину, јер садржи пуно шећера!
Јабука Главна деконгестивна компонента у јабукама је калијум. Овај елемент у траговима помаже у уклањању вишка течности, а такође побољшава варење. Осим тога, јабуке су богате витаминима Б, који су познати по својој способности да ослободе стрес и опусте се. Савршен избор пре спавања!
Da li nas može kafa otrezniti?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак 3 главна производа за касну ужину без последица по килограме се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.