Данашњи промет на берзи 3,9 милиона, највише трговано акцијама Дунав осигурања

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 17:00

Данашњи промет на берзи 3,9 милиона, највише трговано акцијама Дунав осигурања

На Београдској берзи данас је забележена вредност промета мало већа од 3,9 милиона динара, а највише се трговало акцијама београдског Дунав осигурања чијом трговином је остварен промет од 754.469 динара, наводи се у данашњем берзанском извештају. Фото: Pexels/Pixabay Када је и индексима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << реч, Belex је пао за 0,05 одсто, док је вредност индекса белеxлине остала непромењена.
Први на листи добитника данас је Импол Севал из Севојна, чије акције су забележиле раст од 1,35 одсто и на крају трговања вределе по 6.081 динара, следе акције Дунав осигурања са растом од 0,38 одсто, док су акције НИС-а порасле за 0,25 одсто а Филип Мориса Operations за 0,07 одсто.
Највећи пад вредности акција и то за 0,71 одсто данас је имао горњомилановачки Металац, што му је донело прво место на листи губитника, а следећи на овој листи је Аеродром Никола Тесла чије акције су пале за 0,68 процената.
После већ споменутих најтргованијих акција Дунав осигурања, на листи хартија којима се данас највише трговало следе акције Импол Севала из Севојна, где је забележен промет од 419.600 динара те НИС-а, чијим акцијама се трговало у вредности од 366.305 динара.
ECB podigla referentnu kamatnu stopu za 25 baznih poena, na 3,75 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данашњи промет на берзи 3,9 милиона, највише трговано акцијама Дунав осигурања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.