Промет на берзи 3,60 милиона динара, најтргованије акције Дунав осигурања

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 15:39

Промет на берзи 3,60 милиона динара, најтргованије акције Дунав осигурања

Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 3,60 милиона динара, а оба индекса, и Белеx15 и Белеxлине забележила су раст, наводи се у данашњем берзанском извештају. Фото: Unsplash/Marga Santoso Белеx15 је порастао за 0,21 одсто а Белеxлине за 0,11 одсто.
На листи добитника данас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << предњачи Аеродром Никола Тесла, чије акције су порасле за 1,29 одсто, а на другом месту је београдско Дунав осигурање са растом вредности акција од 0,64 одсто.
Прво место на данашњој губитничкој листи припало је новосадском НИС-у, пошто су акције ове нафтне компаније забележиле пад од 0,68 одсто, а друго Мессер Техногасу из Београда са падом вредности акција од 0,09 одсто.
Данашњи рекордер по тргованости су акције Дунав осигурања, чијом трговином је остварено око пет шестина данашњег укупног берзанског промета, прецизније 2,99 милиона динара.
Следи Мессер Техногас са вредношћу промета од 350.000 динара и Аеродром Никола Тесла где је остварена вредност промета од 102.209 динара.
Razmatra se povratak kolektivne tužbe potrošača

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на берзи 3,60 милиона динара, најтргованије акције Дунав осигурања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.