Хуманитарни турнир „Играм за први корак“ на Ђачком игралишту 3. и 4. јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jun.2023, 09:48

Хуманитарни турнир „Играм за први корак“ на Ђачком игралишту 3. и 4. јуна

Студентски парламент универзитета у Новом Саду у сарадњи са Хуманитарном фондацијом „Први корак“ организује хуманитарни турнир под називом „Играм за први корак“. Фото: PrtSc/Instagram/parlament.uns Турнир ће бити одржан 3. и 4. јуна на Ђачком игралишту у Кампусу универзитета у Новом Саду. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Организован је у склопу ЕУГЛОХ недеље на универзитету у Новом Саду, а подржан је од стране студентских парламената и студентских организација универзитета у Новом Саду.
Циљ организовања турнира је прикупљање средстава за рехабилитацију превремено рођене деце.
Сви који су заинтересовани за учешће на турниру могу се пријавити на инстаграм профилу организатора, а котизација за учешће је 500 динара по особи. Сваки тим може да има максимално 10 пријављених играча по спорту.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Studentski parlament UNS SPUNS (@parlament.uns)


Број екипа које могу да учествују на турниру је ограничен, а организује се у следећим дисциплинама:
Баскет (3×3) – мушки и женски, Фудбал (4+1) – мушки, Одбојка – мушка и женска, Стони тенис – мушки и женски. Турнир се организује у сарадњи са универзитетом у Новом Саду, а подржан је од стране Покрајинског секретеријата за спорт и омладину и Покрајинског секретеријата за привреду и туризам.
Додатне информације можете пронаћи на инстаграм профилу организатора турнира.
Da li novosadski studenti čitaju knjige?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарни турнир „Играм за први корак“ на Ђачком игралишту 3. и 4. јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.