Радионица за децу „Пошла кока на пазар“ 3. марта у клубу „Трибина младих“

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 08:48

Радионица за децу „Пошла кока на пазар“ 3. марта у клубу „Трибина младих“

У оквиру програма Музичке редакције Културног центра Новог Сада одржаће се радионица за децу „Пошла кока на пазар“. Фото: www.kcns.org.rs Радио-игра за децу, настала по мотивима истоимене народне песме, послужила је као инспирација Марији Ардељан да напише ово дело. Крените са нама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у радио-авантуру и пођите са коком на пазар, јер вас очекује посебан музички и драмски доживљај.
Главна јунакиња кока, која је кренула у куповину, проживљава авантуре на свом путу до пазара, где среће грм, козу, вука, село, ватру, воду, коња, седло, мачку, миша и пса, а свако од њих има своју причу и карактер који су осликани у компонованим сонговима које кока и пева.
Музику је компоновао Марјан Бабић, уредница је Мирјана Петрушић, редитељ Богдан Јанковић, а драмска уметница Соња Лештар тумачи је све улоге. Пођите са коком на пазар у недељу 3. марта у Културном центру Новог Сада, где ћете се дружити с уредницом Дечјег програма РНС 1 Мирјаном Петрушић Змајјованом у новој радијској авантури.
Напомена: Улаз је слободан! Добродошла су сва деца!
29. Maškarada u Muzeju Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радионица за децу „Пошла кока на пазар“ 3. марта у клубу „Трибина младих“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.