Брнабић: Пацијенти са ретким болестима се могу пријавити за 3 врсте ваучера

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jan.2024, 15:30

Брнабић: Пацијенти са ретким болестима се могу пријавити за 3 врсте ваучера

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да од данас пацијенти или породице пацијената са ретким болестима могу да се пријаве за три врсте ваучера, које је најавио и председник Вучић. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „То је једнократна финансијска помоћ од 25.000 динара, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ваучери у апотекама у износу од 35.000 динара и ваучери за рехабилитацију у бањама у износу од 50.000 динара. То је још једна додатна ствар где ми показујемо бригу о људима“, изјавила је Брнабић на ТВ Хепи.
Она је подсетила да од 2. до 10. фебруара креће исплата увећаних пензија од 14,8 процената и оцењује да су то „прве значајно веће пензије“.
Sud odlučio da isključi javnost sa suđenja za masakr u OŠ „Vladislav Ribnikar“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Пацијенти са ретким болестима се могу пријавити за 3 врсте ваучера се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.