Пријављивање за премију за млеко за други квартал до 3.августа

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 12:16

Пријављивање за премију за млеко за други квартал до 3.августа

У току је Јавни позив за премију за млеко за други квартал, који ће трајати до 3. августа, подсетило је данас Министарство пољопривреде, шумасртва и водопривреде. Фото: Unsplash/Elizabeth Dunne „Апелујемо на млекаре, сакупљаче млека као и произвођаче да обрате пажњу на попуњавање комплетне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << документације како би сваки учесник у ланцу био видљив“, речено је из министарства,
Они подсећају да се пријаве за премију за млеко подносе преко млекара, а да постоји и могућност непосредног пријављивања примарних произвођача.
Напомињу да је премија по литри предатог млека повећана, те да ће за овај квартал износити 19 динара.
Bankari i privrednici za godinu dana očekuju inflaciju od 7 do 9,8 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пријављивање за премију за млеко за други квартал до 3.августа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.