Новак Ђоковић у 3. колу Мастерса у Риму игра против Григора Димитрова.

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Maj.2023, 12:30

Новак Ђоковић у 3. колу Мастерса у Риму игра против Григора Димитрова.

Новак Ђоковић у недељу поподне игра меч 3. кола Мастерса у Риму против Григора Димитрова. Фото: Танјуг/AP Photo/Antonio Calanni Због силних померања услед падавина у престоници Италије, Србин и Бугарин су стављени на програм трећи по реду на централном терену.
Будући да дневни програм >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << почиње у 11.00, није за очекивати да ће Ђоковић и Димитров изаћи на терен пре 15.00.
Када се то буде десило, биће то њихов 12. окршај до сада, а Ђоковић је добио 10 мечева и само један је изгубио.
Пораз је доживео у њиховом првом сусрету, 7. маја 2013. на Мастерсу у Мадриду када је било 2:1 (7:6, 6:7, 6:3) у корист Димитрова.
Од тада је прошло пуних 10 година и Новак је уписао исто толико тријумфа над својим великим пријатељем.
Победник овог дуела у наредној рунди у Риму ће играти против бољег из сусрета Мартин Фучович – Камерон Нори.
Karlos Alkaras obezbedio povratak na čelo ATP liste.

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новак Ђоковић у 3. колу Мастерса у Риму игра против Григора Димитрова. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.