Ливерпул водио 3:0 против Тотенхема, па у 94. минуту стигао до победе 4:3

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 20:19

Ливерпул водио 3:0 против Тотенхема, па у 94. минуту стигао до победе 4:3

Фудбалери Ливерпула победили су вечерас на свом терену екипу Тотенхема 4:3 (3:1) у 34. колу Премијер лиге. Фото: Танјуг/Jon Super) Фудбалери Ливерпула водили су 3:0 против Тотенхема после 15 минута, а поједини навијачи лондонског клуба су одлучили да напусте меч.
Голове за екипу са Енфилда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постигли су Куртис Џонс у трећем, Луис Дијаз у петом и Мохамед Салах у 15. минуту.
Тотенхем је прво до краја првог полувремена у 39. минуту преко Харија Кејна смањио на 3:1. Ово је био 208. гол Кејна у Премијер лиги. Он се на другом месту на вечној листи стрелаца изједначио са Вејном Рунијем.
Хеунг-Мин Сон је у 77. минуту постигао други гол за Тотенхем, а изједначење гостима донео је Ришарлисон у 93. минуту. Међутим, Ливерпул је до победе стигао поготком Диога Жоте у 94. минуту.
Ливерпул је пети на табели Премијер лиге са 56 бодова, док је Тотенхем шести са 54. Ливерпул ће у наредном мечу трећег маја на свом терену дочекати Фулам у заосталом мечу 28. кола Премијер лиге.
Тотенхем ће шестог маја у 35. колу Премијер лиге дочекати Кристал Палас.
Mančester siti pobedom protiv Fulama preuzeo prvo mesto na tabeli Premijer lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ливерпул водио 3:0 против Тотенхема, па у 94. минуту стигао до победе 4:3 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.