Пораз дубла Ђоковић – Ћаћић, Чешка – Србија 3:0

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Sep.2023, 08:47

Пораз дубла Ђоковић – Ћаћић, Чешка – Србија 3:0

Тениска репрезентација Србије поражена је од Чешке 3:0 у мечу трећег кола Ц групе Дејвис купа, након што су Новак Ђоковић и Никола Ћаћић поражени у дублу од Адама Павлашека и Томаса Махача 7:5, 6:7 (7:9), 10:3. Фото: Танјуг/ТСС Претходно је Јакуб Меншика савладао Душана Лајовића 6:3, 6:2, а >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ласло Ђере у другом синглу изгубио од Јиржија Лехечке 7:6 (9:7), 7:5.
Оба тима раније су обезбедила пласман на завршни турнир у Малаги, то је извесно и разлог што за Србију у синглу није играо Ђоковић, с тим да ће Чеси у четвртфинале са прве позиције.
Завршни турнир у Малаги игра се од 21. до 26. новембра.
Vaterpolisti Novog Beograda bolji od Partizana, ubedljive pobede Zvezde i Radničkog

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пораз дубла Ђоковић – Ћаћић, Чешка – Србија 3:0 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.