Сутра претежно сунчано и топло, највиша температура од 29 до 32 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 11:28

Сутра претежно сунчано и топло, највиша температура од 29 до 32 степена

У Србији сутра претежно сунчано и топло, најнижа температура од 11 до 20, а највиша од 29 до 32 степена. Фото: Градске инфо После подне, уз локални развој облачности, у брдско-планинским пределима ретка појава краткотрајне кише или пљуска.
Ветар слаб, променљив, саопштио је Републички >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << хидрометеоролошки завод.
У Београду претежно сунчано и топло. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура око 20, а највиша око 31 степен.
У Србији од среде до петка у већем делу претежно сунчано и веома топло, уз ретку појаву поподневног пљуска у брдско – планинским пределима и са максималном температуром од 31 до 36 степени.
У петак увече (23. јуна) на северу Србије, а за викенд (24-25.јуна) и у осталим крајевима наоблачење с кишом, пљусковима, грмљавином, падом температуре, уз услове за локалну појаву непогода са градом и већом количином падавина за кратко време.
У понедељак, 26. јуна, претежно сунчано, а пљускови ће поново бити могући од уторка.
Rekonstruisano 4,5 kilometara pruge na deonici Knjaževac-Zaječar-Prahovo (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра претежно сунчано и топло, највиша температура од 29 до 32 степена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.