Српски орао данас слави! Сергеј Милинковић-Савић прославља 29. рођендан – погледајте ко му је први честитао и како (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 10:57

Српски орао данас слави! Сергеј Милинковић-Савић прославља 29. рођендан – погледајте ко му је први честитао и како (ФОТО)

Српски репрезентативац и однедавно ново појачање саудијског Ел Хилала, Сергеј Милинковић-Савић, данас прославља 29. рођендан. Фото: PrtSc/Instagram Да је Сергеј рођендан дочекао у кругу породице, са тортом, балонима и многобројим поклонима показала је његова супруга Наталија Илић, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << која је у поноћ објавила фотографију на којој се види насмејани фудбалер.
Сергер Милинковић-Савић је прошао кроз омладинску школу Војводине. Био је један од играча из генерације који су играли за омладинске репрезентације Србије и освојили две узастопне титуле. Сходно томе, Милинковић Савић је 2012. године потписао свој први професионални уговор са Војводином на три године, одакле га је каријера одвела даље у свет.
У Новом Саду је завршио основну и средњу школу, а у срећном је браку са нашом суграђанком Наталијом Илић, са којом има ћеркицу Ирину.
Izgleda kao da je proleće stiglo u Novi Sad ovog poslednjeg februarskog utorka! (utorak, 27. februar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски орао данас слави! Сергеј Милинковић-Савић прославља 29. рођендан – погледајте ко му је први честитао и како (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.