Хари Мата Хари 29. марта у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 17:29

Хари Мата Хари 29. марта у Новом Саду

Једна од најпопуларнијих поп група у региону, Хари Мата Хари, одржаће концерт 29. марта у Српском народном позоришту у Новом Саду. Фото: Промо Током своје вишедеценијске каријере, која је почела 1985, продали су око пет милиона примерака 15 студијских албума, као и бројних компилација. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Овај састав је 2006. године постигао значајан успех, на Евровизији, где је представљао Босну и Херцеговину са песмом “Лејла” освојивши високо треће место. Након скоро три године новосадска публика ће поново имати прилику да ужива у ванвременским хитовима као што су: „Седамнаест ти је година“, „Прстен и златни ланац“, „Кад дође октобар“, „Сви моји друмови“, „Као домине“, „Ја немам снаге да те не волим“…
Хари Мата Хари препознатљив је по споју различитих музичких стилова укључујући поп, рок, традиционалну музику, као и искреним и романтичним текстовима због којих је овај састав многима омиљен.
„Нови Сад је један град који је био извор инспирације. Почетак саме каријере ми је везан за Нови Сад“, истиче Хари Варешановић, фронтмен групе чије бројне хитове и дан данас певају све генерације.
Дугоочекивани концерт заказан је за петак, 29. март у 19.00 сати, на сцени Јован Ђорђевић Српког народног позоришта. Улазнице можете купити на свим продајним местима Гигс Тикс-а као и онлајн, или на благајни Српског народног позоришта.
Program u Galeriji Matice srpske povodom Dana državnosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хари Мата Хари 29. марта у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.