Данас мало и умерено облачно, температура и до 29 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Okt.2023, 07:50

Данас мало и умерено облачно, температура и до 29 степени

У Србији ће данас бити мало и умерено облачно са сунчаним интервалима и веома топло за овај период године, с највишом дневном температуром и до 29 степени. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, дуваће слаб и умерен јужни и југоисточни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ветар, у кошавском подручју и на планинама и јак.
Најнижа температура од 8 до 15, највиша дневна од 26 до 29 степени, у Неготинској Крајини око 24 степена.
Увече облаèно, на северу и западу понегде са слабом кишом, а током ноћи и пред јутро киша и локални пљускови уз појачање јужног ветра очекују се и у осталим крајевима Србије.
И у Београду мало и умерено облачно са сунчаним интервалима и веома топло за овај период године. Дуваће слаб и умерен јужни и југоисточни ветар.
Најнижа температура износиће од 11 до 15, највиша дневна око 28 степени Целзијуса.
Увече облачно, током ноћи повремено са кишом уз појачање јужног ветра.
Према изгледима времена за наредних седам дана, до 31. октобра, променљиво облачно уз постепен пад температуре али и даље топло за последњу декаду октобра.
Повремено се очекују и киша и локални пљускови који ће понегде бити праћени и грмљавином, и то углавном у среду и петак, док ће у осталим данима падавине бити спорадична и ретка појава.
Moguća magla na putevima, prilagoditi brzinu vozila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас мало и умерено облачно, температура и до 29 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.