Тојота опозива око 280.000 возила у САД због проблема са мотором

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 18:15

Тојота опозива око 280.000 возила у САД због проблема са мотором

Јапанска компанија Тојота објавила је да опозива око 280.000 пикапа и теренских возила (СУВ) у Сједињеним Америчким Државама због проблема са мотором који се не искључује у потпуности када је возило у неутралном положају. Фото: Unsplash/Mary B Возило би могло да се непланирано „креће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << напред малом брзином када се налази на равној површини и није укључена кочница“, што према Тојоти може да повећа ризик од судара, преноси Си-Ен-Ен (CNN).
Опозвана су одређена возила брендова Тојота Тундра, Секвоја (Сеqуоиа) и луксузни Лексуси (Леxус ЛX 600) која су призведена између 2022. и 2024. године.
Компанија ће обавестити власнике опозваних возила до краја априла и ажурирати софтвер, закључује се у Тојотином саопштењу.
Nova opcija na TikTok-u dostupna u više od 160 zemalja, uključujući Srbiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тојота опозива око 280.000 возила у САД због проблема са мотором се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.