Кошаркаш Ефеса Шејн Ларкин МВП 28. кола Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 14:34

Кошаркаш Ефеса Шејн Ларкин МВП 28. кола Евролиге

Кошаркаш Ефеса Шејн Ларкин изабран је за најкориснијег играча (МВП) 28. кола Евролиге чиме је постао рекордер елитног такмичења по броју награда за најбољег играча рунде. Фото: Wikimedia Commons/Basketinside il basket a 360° Ларкину је ово 17. пут да је најбољи играч кола у Евролиги чиме је иза себе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << оставио Нанда Де Колоа који има 16 награда МВП кола. На трећем месту је Мајк Џејмс са 11 награда.
Плејмејкер Ефеса је добио награду МВП захваљујући феноменалној партији у победи над Бајерном (109:86).
Ларкин је против немачког клуба постигао 28 поена, имао три скока и четири асистенције, уз учинак 3/3 за два, 6/9 за три и 4/5 са линије бацања. Све то му је донело индекс корисности 33, што му је било довољно да буде најбољи у 28. колу Евролиге.
Mladi američki teniser otkazuje Olimpijske igre?

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаш Ефеса Шејн Ларкин МВП 28. кола Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.