Још једна у низу: Срушила се и ова Ђиласова лаж о ,,фантомским бирачима“ , ово је истина о Делиградској 28!

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jan.2024, 14:03

Још једна у низу: Срушила се и ова Ђиласова лаж о ,,фантомским бирачима“ , ово је истина о Делиградској 28!

Наставља се раскринкавање Драгана Ђиласа и његових лажи, које се сваким даном руше као кула од карата! Коју год локацију да је Ђилас таргетирао као адресу на којој су тзв. фантомски бирачи, испоставило се касније да Ђиласов опис није одговарао истини. Фото: PrtSc Наиме, новинарка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Информера Катарина Одаловић отишла је на адресу Делиградска улица број 28, за коју Драган Ђилас тврди да се на њој налазе „фантомски бирачи“!
Како Ђилас истиче и промовише на сав глас, на овој адреси, као и у Кнеза Милоша 28 на Савском венцу, налази се велики број „фантомских бирача“. Ђилас је устврдио да је у Делиградској уписан 201 лажни бирач.
Увидом у бирачки списак раскринкана је још једна у низу лажи тајкуна Ђиласа. Наиме, на поменутој адреси, за коју Ђилас страствено тврди да поседује 201 фантомског бирача, у бирачком списку нема уписаних људи!
На овој адреси, као у Улици кнеза Милоша 28, налазе се просторије Јавног комуналног предузећа „Водовод и канализација“.
О гнусним лажима и обмањивању јавности огласио се и в.д. директор овог предузећа Радомир Вујадин.
– Као што сте и сами рекли и сами сте се уверили да се налазимо испред пословне зграде у Делиградској број 28. У Улици Кнеза Милоша још од 70их година се налази Водовод и канализација, и одговорно тврдим како на овој адреси тако и на свим адресама нашег предузећа не постоји ни један бирач – рекао је Вујадин и додао:
– Недељама слушам злураде и дезинформације које имају за циљ да наштете угледу нашем предузећу. Овде се од 2003. године налази наш простор и наше канцеларије. Никада нису били пријављени људи на овој адреси и невероватно је докле те злураде и тврдње могу да иду. Запослени и ја не можемо да схватимо зашто се свесно иде са тим лажним информацијама када је све ово проверљиво! Уверили сте се у бирачком списку, тако и овде кад сте дошли, тако да као в.д. директор твдим да овде нема бирача.
U Beogradu održana javna debata o vojnoj neutralnosti Srbije i odnosu sa NATO

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Још једна у низу: Срушила се и ова Ђиласова лаж о ,,фантомским бирачима“ , ово је истина о Делиградској 28! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.