Данас наоблачење, понегде киша, температура до 28 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2023, 07:32

Данас наоблачење, понегде киша, температура до 28 степени

У Србији ће данас, након хладног јутра, током дана доћи до пролазног наоблачења које ће по подне и увече понегде условити краткотрајну кишу, углавном у западним, централним, југозападним и јужним пределима. Фото: Градске инфо Ветар ће бити умерен и јак, на северу и истоку Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << краткотрајно и олујни западни и северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура ће бити од 4 до 13 °Ц, а највиша од 24 до 28 °Ц, саопштио је Републички хидрометоролошки завод.
У Београду ће, након хладног јутра, током дана доћи до пролазног наоблачења, без падавина. Ветар умерен, повремено и јак, западни и северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 10 до 13 °Ц, а највиша око 26 °Ц.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији се очекују хладна јутра, по котлинама и долинама река југозападне и јужне Србије и краткотрајна магла.
Током дана се очекује претежно сунчано време, уз малу до умерену облачност и са дневном температуром у већини места од 23 до 28 °Ц, осим у понедељак када ће бити осетно хладније.
Пролазно наоблачење, понегде са краткотрајном кишом или локалним пљусковима, очекује се у понедељак увече на западу и југозападу, у уторак и у осталим крајевима, а у среду у првом делу дана у јужним пределима.
Vučić osudio napade na Izrael

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас наоблачење, понегде киша, температура до 28 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.