Данас облачно са кишом, температура до 28 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 08:26

Данас облачно са кишом, температура до 28 степени

У Србији данас променљиво облачно, на крајњем северу углавном суво, у осталим крајевима местимично са краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Фото: Градске инфо
Увече у већини предела престанак падавина уз постепено разведравање, саопштио је РХМЗ.

>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено и јак северозападни.

Најнижа температура од 17 до 20 степени, а највиша од 24 степена до 28 степени.

У Београду променљиво облачно, повремено са краткотрајном кишом или пљуском. Касније поподне престанак падавина, а затим и постепено разведравање.
Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура око 18, а највиша око 25 степени.
У понедељак у већем делу дана претежно сунчано, само у брдско-планинским пределима уз променљиву облачност, тек понегде краткотрајна киша или пљусак.
Пролазно наоблачење из средње Европе условиће краткотрајне пљускове са грмљавином у уторак од средине дана у Војводини, а после подне и увече, као и у среду и у осталим крајевима.
Променљиво и у већини крајева суво време са дужим сунчаним интервалима задржаће се до суботе, а максималне температура кретаће се углавном од 25 до 30 степени.
Краткотрајна киша или локални пљускови са грмљавином очекују се само у четвртак у јужним, а у недељу у свим крајевима.
Sergej Milinković-Savić bi karijeru mogao da nastavi u Saudijskoj Arabiji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас облачно са кишом, температура до 28 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.