Ватеполисти Србије победили Велику Британију 28:0 на старту квалификација за ЕП

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 21:52

Ватеполисти Србије победили Велику Британију 28:0 на старту квалификација за ЕП

Ватерполо репрезентација Србије победила је данас Велику Британију 28:0 (6:0, 6:0, 7:0, 9:0) у првом мечу Ц групе квалификација за пласман на Европско првенство у Истанбулу. Фото: Ватерполо савез Србије Изабраници Уроша Стевановића су максимално одиграли меч против слабашних Британаца >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и успели су да сачувају гол свих 32 минута. Уз то је Стевановић равноправно расподелио минутажу што је важно јер се већ сутра игра друго коло.
Сви репрезентативци су се уписали у стрелце: Лазић пет пута, Рашовић, Убовић и Вучинић по четири, Радуловић, Ранђеловић, Милојевић и Димитријевић по двапут, а по један погодак дали су Драшовић, Јакшић, и капитен Филип Јанковић.
Наредни меч ватерполисти Србије играју у суботу од 17 часова против Словачке, која је раније данас победила домаћина Турску 11:6. Победник групе ће се директно пласирати на Европско првенство, као и три најбоље другопласиране селекције из четири групе.
Srpska kajakašica Milica Novaković vicešampionka Evrope

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватеполисти Србије победили Велику Британију 28:0 на старту квалификација за ЕП се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.