Бела кућа: САД шаље Украјини помоћ од 275 милиона долара за јачање ПВО

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2022, 19:56

Бела кућа: САД шаље Украјини помоћ од 275 милиона долара за јачање ПВО

САД шаљу Украјини пакет помоћи вредан 275 милиона долара како би јој помогли у јачању противваздушне одбране против беспилотних летелица, изјавио је данас портпарол Беле куће за националну безбедност Џон Кирби. Фото: Танјуг/AP/Susan Walsh Кирби је рекао новинарима да је Вашингтон >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << веома забринут због продубљивања и растућег одбрамбеног партнерства између Ирана и Русија и да ће САД користиле своје алате да омету тај однос, укључујући и ствари везане за дронове, пренео је Ројтерс.
Он је казао да ће америчка влада, такође, позвати партнерске земље да разговарају и позабаве се партнерством Русије и Ирана.
Lukašenko: Da je Zapadu uspeo puč u Belorusiji, napali bi Rusiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бела кућа: САД шаље Украјини помоћ од 275 милиона долара за јачање ПВО се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.