Припремите се за повратак тишине уз поклоне за све посетиоце 27. јуна у Арени

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2024, 10:27

Припремите се за повратак тишине уз поклоне за све посетиоце 27. јуна у Арени

Нова прича, нови ликови, а иста језива атмосфера стиже на велико платно биоскопа „Arena Cineplex“ у новом филму “Тихо место: Дан први”. Тим поводом, организован је „Horror Night“ уз поклоне за све посетиоце у четвртак, 27. јуна од 20 часова. Улазнице у продаји! Фото: Arena Cineplex Сваки посетилац >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << добиће на поклон ваучер са попустом на „Door 404 Escape room“ авантуру, а најсрећнији бесплатну игру “Селектор”, једну од најтраженијих игара овог типа у „Door 404 Escape room-u“.
Радња филма одвија се у Њујорку, током првог дана инвазије ванземаљаца и прати жену која мора да се креће кроз град обузет страхом. У томе јој помаже група преживелих, коју чине потпуно различити људи. “Тихо место: Дан први” нас враћа на почетак ужаса. Откријте зашто је наш свет утихнуо.
Трејлер филма:
Улазнице у продаји на благајни биоскопа „Arena Cineplex“, а онлајн резервација је могућа путем сајта и апликације.
Muzejska igraonica Jelen kralj šume u nedelju, 23. juna u Muzeju Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Припремите се за повратак тишине уз поклоне за све посетиоце 27. јуна у Арени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.