Признање независности Косова повукло 27 или 28 земаља, у немогућим условима

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 07:45

Признање независности Косова повукло 27 или 28 земаља, у немогућим условима

Председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да је признање независности Косова повукло 27 или 28 земаља, док је у време претходне власти Косово признало 86 земаља. Фото: Танјуг/AP Photo/Дејан Симићевић „Ја сам се борио, трудио и радио најбоље за наш народ, колико сам успео… >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у готово немогућим условима, све те земље које воде преговоре су признале независност Косова“, рекао је Вучић у Ћирилици на ТВ Хепи.
Он је запитао и зашто ниједна земља није повукла признање у доба оних који му, како је рекао, данас соле памет, пошто је у њихово време 86 земаља признало независност Косова, и указао да су све то чињенице.
Вучић је рекао да је политичку стабилност искористио да препороди земљу и истакао да Србија више није иста земља, као и да се то најбоље може видети када се путује земљом.
Вучић је рекао да ускоро креће и изградња брзе пруге до Ниша, али и да ће ускоро морати да се додају нове траке на аутопуту ка Нишу и Новом Саду, јер ће бити све веће гужве.
Казао је да му је драго када види да деца долазе у Београд на протесте против њега возом Соко и брзом пругом коју је направила садашња власт и додао да ће ускоро моћи да долазе брзом пругом и из Суботице и Ниша.
Vesić sa Nerminom Nikšićem o regionalnom povezivanju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Признање независности Косова повукло 27 или 28 земаља, у немогућим условима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.