Кошаркаши Партизана вечерас дочекују Ефес у 27. колу Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 13:02

Кошаркаши Партизана вечерас дочекују Ефес у 27. колу Евролиге

Кошаркаши Партизана играју вечерас у београдској „Штарк арени“ од 20.30 часова са екипом Ефеса у 27. колу Евролиге. Фото: Танјуг/Сава Радовановић „Играћемо против тима који има новог тренера, имали су одличне резултате у претходном периоду, осим тог финала Купа у ком су изгубили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од Фенербахчеа. Неки играчи су добили нове улоге. Човек који је сада тренер је дуго био помоћни тренер у Ефесу, верује играчима који су ту годинама. У односу на прву утакмицу ростер је промењен у смислу да су се неки играчи опоравили. Они заиста играју добро и причати о њиховом квалитету је сувишно“, изјавио је тренер Партизана Жељко Обрадовић уочи меча са Ефесом.
„Навијачи Партизана су познати по томе да увек дају огромну подршку играчима и свима нама који смо овде. Замолићу их да буду подршка тиму и да пробамо из те енергије и онога што дају тиму да дођемо до резултата. То је најважније“, додао је Обрадовић. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Партизан је 11. на табели Евролиге са 12 победа и 14 пораза. „Црно-бели“ су на последњих пет мечева у најквалитетнијем европском клупском такмичењу забележили једну победу и четири пораза.
Ефес се налази на 14. позицији на табели Евролиге са скором 11/15.
Slovenački košarkaš Luka Dončić tripl-dablom doneo pobedu Dalasu protiv Toronta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана вечерас дочекују Ефес у 27. колу Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.