Романтична комедија „Како сам се надала добро се нисам удала“ 27. јануара на Спенсу

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jan.2024, 09:02

Романтична комедија „Како сам се надала добро се нисам удала“ 27. јануара на Спенсу

Романтична комедија „Како сам се надала добро се нисам удала“ 27. јануара на Спенсу! Фото: new.gigstix.com Романтична комендија „Како сам се надала добро се (ни)сам удала“ са нашим прослављеним комичарима, Наташом Аксентијевић и Пеђом Дамњановићем, у главним улогама говори на духовит >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и допадљив начин о животном путу једне сасвим обичне жене у потрази за савршеном љубављу и типичним мушкарцима које је на том путу сусретала.
Духовит и помало трагикомичан текст Душана Јанковића подсећа све нас на свакодневне проблеме, изазове и велика задовољства кроз које у потрази за идеалном везом пролазимо. Представа која ће вас терети до суза, што од смеха што од сентименталности гарантује одличан провод после кога ћете се сигурно осећати добро и схватити да без обзира кроз шта сте пролазили у животу нисте погрешили.
Карте можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
Braća Teofović, 13. januara u Kulturnoj stanici Kovilj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Романтична комедија „Како сам се надала добро се нисам удала“ 27. јануара на Спенсу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.