Изложба ликовних радова „Слике душе“ 27. децембра у Културној станици Барка

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Dec.2023, 08:17

Изложба ликовних радова „Слике душе“ 27. децембра у Културној станици Барка

Изложба ликовних радова „Слике душе“ биће одржана 27. децембра у 19.00 часова у Културној станици Барка. Фото: barka.kulturnestanice.rs Изложба ликовних радова под називом „Слике душе“, штићеника центра за психо – социјалну рехабилитацију и ресоцијализацију особа оболелих од болести зависности.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „Земља живих“ настала је као плод одржаних ликовних радионица са циљем ширења осећаја за културу и подстицање креативности међу штићеницима који се налазе у центру. Кроз ликовне радионице, особама које су на лечењу од различитих облика зависности пружена је могућност да кроз стваралаштво испитају и пронађу своје таленте који су често занемарени и потиснути, и искажу своје унутрашње осећање.
U prepunoj KS Barka održana premijera filma „Zemlja živih“ u produkciji portala Gradske info (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изложба ликовних радова „Слике душе“ 27. децембра у Културној станици Барка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.