Данас сунчано и топло, највиша дневна температура 27 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 07:54

Данас сунчано и топло, највиша дневна температура 27 степени

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода данас ће у Србији бити претежно сунчано и топло. Фото: Градске инфо После подне и увече, уз локални развој облачности, у Војводини, као и у брдско-планинским пределима југозападне и јужне Србије очекује се појава краткотрајне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кише или пљуска са грмљавином.
Ветар слаб до умерен, на југу Баната ујутро и пре подне краткотрајно јак, јужни и југоисточни, после подне у Војводини у скретању на северни.
Најнижа температура од 5 до 14, а највиша од 24 до 27 степени.
У току ноћи облачност из Војводине измештаће се ка западној, централној Србији и Тимочкој Крајини местимично уз кишу и пљускове.
У Београду сунчано и топло, ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, а крајем дана у скретању на северни.
Најнижа температура око 14, а највиша око 26 стпени.
У току ноћи пролазно наоблачење с кишом и пљусковима.
Važno je naći meru, a za to služe prvenstveno roditelji i drugi odrasli u dečjem okruženju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас сунчано и топло, највиша дневна температура 27 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.