УЕФА „скратила“ списак могућих ривала ТСЦ-а, Партизана и Чукаричког

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 15:50

УЕФА „скратила“ списак могућих ривала ТСЦ-а, Партизана и Чукаричког

Фудбалери ТСЦ-а из Бачке Тополе ако елиминишу Брагу у трећем колу квалификација за Лигу шампиона играће у плеј-офу за најквалитетније европско клупско такмичење са бољим из дуела ПСВ (Холандија) – Штурм (Аустрија) или победником двомеча Панатинаикос (Грчка) – Олимпик Марсеј >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << (Француска), саопштила је данас Европска фудбалска унија (УЕФА). Фото: Танјуг/AP/Emrah Gurel Жреб плеј-офа Лиге шампиона биће одржан данас у 12 часова у Ниону. Мечеви плеј-офа ЛШ на програму су 22. и 23. августа, а реванши недељу дана касније.
Први меч трећег кола квалификација за ЛШ између Браге и ТСЦ-а биће одигран сутра од 21 час у Португалији, а реванш је недељу дана касније у Бачкој Тополи. УЕФА је објавила саставе група уочи жреба за плеј-оф Лиге конференција. Жреб ће бити одржан данас од 14 часова. Фудбалери Партизана ће ако елиминишу Сабах у трећем колу квалификација за ЛК у плеј-офу за пласман у ово такмичење играти са Осасуном или победницима дуела Рапид (Аустрија)/
Дебрецин (Мађарска), ФЦСБ (Румунија)/Нордсјиланд (Данска), Розенборг (Норвешка)/Хартс (Шкотска) и Цеље (Словенија)/Неман (Белорусија). Први мечеви плеј-офа ЛК биће одиграни 24. августа, а реванши недељу дана касније.
Фудбалери Партизана ће у четвртак, 10. августа од 18 сати гостовати екипи Сабаха у Бакуу у првом мечу трећег кола квалификација за ЛК, а реванш је недељу дана касније у Београду. Фудбалери Чукаричког играће у плеј-офу за пласман у Лигу Европе, а жреб је на програму данас од 13 сати у Ниону. Мечеви плеј-офа за пласман у ЛЕ биће одиграни 24. и 31. августа.
Menig: Svi smo srećni zbog pobede protiv Vojvodine, hvala navijačima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак УЕФА „скратила“ списак могућих ривала ТСЦ-а, Партизана и Чукаричког се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.