Сутра променљиво, местимично са пљусковима и грмљавином, до 26 °C

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 11:57

Сутра променљиво, местимично са пљусковима и грмљавином, до 26 °C

У Србији ће сутра бити променљиво време, уз смену сунчаних и облачних интервала, али нестабилно, местимично са пљусковима и грмљавином, чешћим у другом делу дана, а локално се очекује и појава интензивних пљускова са грмљавином, градом и већом количином падавина. Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо Ветар ће бити слаб до умерен, северни, у зони пљускова понегде и јак. Најнижа температура од 10 до 15 °C, а највиша од 21 до 26 °C, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
У Београду ће бити променљиво време, уз смену сунчаних и облачних интервала, али нестабилно са локалним пљусковима и грмљавином, који краткотрајно у појединим деловима града могу бити веома интензивни. Ветар слаб и умерен, северни, у зони пљускова појачан. Најнижа температура око 15 °C, а највиша око 23 °C.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће бити променљиво облачно и нестабилно са честом појавом кише, пљускова и грмљавина, који ће локално бити израженији уз појаву града и са великом количином падавина за кратко време. Највиша дневна температура од 21 до 26 °C.
Tužilaštvo apeluje na medije da ne objavljuju imena i fotografije stradalih u školi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра променљиво, местимично са пљусковима и грмљавином, до 26 °C се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.