Комедија „Велики талас“ 26. априла у Свечаној сали НИС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 14:19

Комедија „Велики талас“ 26. априла у Свечаној сали НИС-а

Урнебесна комедија са Тањом Бошковић и Љиљом Стјепановић,“Велики талас“, одиграће се 26. априла са почетком од 20 часова у Пословном центру НИС-а. Фото: Уступљена фотографија Редитељ Ненад Гвозденовић о представи:
Дуња и Марко су, после дугогодишњег забављања, одлучили да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ступе у заједнички живот, али су запели код питања „Где?“. Дуња живи са баком у стану од 150 квадрата. Ове комедије не би ни било да се Марко свиђа баки Наталији…али, авај! Ни бака ( Наталија), ни њена ћерка Даша (Дуњина тетка) не могу Марка „очима да виде“! На Дуњин предлог да се Марко, ипак, досели код њих, Наталијин одговор је више него јасан: „Само преко мене мртве!“ Да се не би „венчали у старачком дому“, Дуња смишља план како да приволи баку и тетку да прихвате Марка као изабраника њеног срца! Да ли ће, или још боље, како ће реализовати свој план, сазнаћете у неких сат и по, уживајуци у представи „Велики Талас“!
Поред Тање Бошковић и Љиљане Стјепановић у представи играју: Стеван Пиале, Павле Пекић, Лана Караклајић и Раде Марковић
Представа је премијерно изведена у Звездара театру 13.12.2014. године и до сада је имала преко 100 изводјења у земљи и иностранству
Улазнице се могу купити на свим продајним местима Гигстиx-а, као и преко сајта ове продајне мреже, по цени од 1500 динара за партер, или 1300 динара за балкон.
Одломак из представе на линку.
Хуманитарни концерт „Заједно за Максима“ у понедељка у Ректорату

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Комедија „Велики талас“ 26. априла у Свечаној сали НИС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.